Spoedreparatie Dak en Lood- en zinkwerk Den Haag

Lood- en zinkwerk speelt een belangrijke rol bij het vocht weren op specifieke plaatsen van een huis. Lood en zink zijn sterke, buigzame en duurzame materialen die gebruikt worden om dakgoten en -gevels, regenpijpen, dakkapellen, schoorstenen en daklijsten netjes af te werken. Deze materialen gaan ongeveer 35 jaar mee, zeker als u voor goed onderhoud zorgt, maar kunnen toch op enig moment gaan lekken. Dan is het belangrijk dat de lekkage met spoed opgelost wordt.

Wij zijn specialisten op het gebied van lood- en zinkwerk in Den Haag. Omdat geen enkel gebouw hetzelfde is, is het toepassen van lood en zink altijd maatwerk. Wij bieden met ons ambachtelijk vakmanschap voor elke situatie een passende oplossing, ook als er haast bij is. In onze werkplaats kunnen we alle zinken details, van lijsten en goten tot regenpijpen en vergaarbakken, zelf maken om het daarna op locatie te monteren in Den Haag.

Direct contact opnemen

Spoedreparatie daklekkage in Den Haag

Of het nu om lekkage van een hellend of plat dak in Den Haag gaat, om kunststof, bitumen, mastiek of andere dakbedekking, een lek is vervelend en moet met spoed gedicht worden.

Op een dak zijn er veel plekken die gevoelig zijn voor lekkage, denk aan de afdichtingen bij schoorstenen, dakramen en dakkapellen. Als u binnen een lekkage ontdekt is het belangrijk dat de lekkage met spoed verholpen wordt. Vaak ligt de oorzaak bij het zink- en loodwerk dat het vocht buiten hoort te houden, maar door slijtage of weersinvloeden is gaan lekken. De Echte loodgieter is beschikbaar voor alle spoedklussen in Den Haag.

De Echte Loodgieter Den Haag heeft de kennis van de waterloop waardoor we de lekkage kunnen herleiden en de daadwerkelijke oorzaak aan kunnen pakken. Dat doen we passend bij de bestaande situatie. Op platte daken in Den Haag gebruiken we bijvoorbeeld de brandmethode en natuurlijk werken wij dan brandveilig (volgens richtlijnen NEN 6050).

Spoedreparatie leien dakbedekking in Den Haag

Leien, ofwel dakpannen van leisteen, worden al eeuwenlang als dakbedekking gebruikt. U ziet ze vaak op oude kerken en gevels en schuine vooraanzichten van karakteristieke gebouwen en monumenten in Den Haag, maar ze zijn ook heel goed toe te passen bij moderne projecten.

Leien zijn duurzaam, vergen weinig onderhoud en kunnen zowel op het dak als aan de gevel worden gebruikt. Ook een leistenen dak kan gaan lekken. Een leistenen dak repareren vraagt de juiste ambachtelijke gereedschappen en kennis van de toe te passen materialen en technieken. Bij elk leien dak dat wij hebben gemaakt of gerepareerd, kijken we in het voorbijgaan even trots omhoog.

De Echte Loodgieter heeft veel ervaring met het repareren van lekkages aan leien daken en beheersen alle kneepjes van het leidekken om ook voor u een sierlijk en duurzaam ambachtelijk leien dak te maken of te repareren, compleet met bijpassend zink- en loodwerk. Ook als het een spoedklus betreft.

Lood- en zinkwerk
Lood- en zinkwerk

Met spoed hulp nodig bij een lekkage in Den Haag?

U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer.

070 221 05 89

nedzink.jpg
erkend-leerbedrijf.jpg
dyka.jpg
techniek-nederland.jpg
geberit.jpg
installq.jpg