Waterleiding

In Nederland is het water dat uit de kraan komt veilig om te gebruiken. Een enkele keer komt er geen of vies water uit de kraan waardoor het drinkwaterbedrijf aan de bak moet om het op te lossen, maar het komt veel vaker voor dat er storingen zijn waarbij je een echte loodgieter nodig hebt. Met onze waterleidingdiensten ontwerpen en plaatsen we niet alleen waterleidingsystemen, we onderhouden en repareren ze en we kunnen ze aanpassen aan uw wensen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Installeren of repareren

Het distributiesysteem van het waterbedrijf blijft water aanvoeren, ook als er een scheur in een waterleiding zit of als er een koppeling lekt. Uiteindelijk kan er erg veel wateroverlast ontstaan. Zo’n lekkage opsporen is niet eenvoudig, maar de echte loodgieter kan dit voor u oplossen, ook als de waterleidingen lastig te bereiken zijn. Reparaties worden uitgevoerd met zo min mogelijk braakschade, waardoor het soms makkelijker is om een reparatie uit te voeren met een zogenoemde bypass, het lekkende deel van de waterleiding wordt dan buiten spel gezet.

Waterdruk

Deze problemen kunnen veel verschillende oorzaken hebben, zoals drukverlies door een vervuild zeefje in uw kraan of door piekbelasting tijdens een warme zomer als veel mensen een zwembad vullen en de tuin sproeien waardoor de reservoirs van de waterbedrijven sneller leeg raken. Hoge waterdruk kan ontstaan doordat de drukregelaar kapot is. Als de oorzaak minder voor de hand liggend is, heeft u de echte loodgieter nodig om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wij kennen de techniek achter de waterinstallatie, we vinden altijd het probleem en we lossen het deskundig op zodat u overal voldoende waterdruk hebt.

Voorkom ergernis of schade aan uw apparatuur. De Echte Loodgieter verhelpt waterdrukproblemen snel en vakkundig.

Onderzoek

Als er sprake is van lekkage is de eerste prioriteit het opsporen van de oorzaak en de exacte locatie van de lekkage. Een voorbeeld is een lek in de leiding, ook is het mogelijk dat een overbelast rioleringssysteem of een door bouw- of breekwerkzaamheden beschadigde leiding. Bij oudere leidingen komen vooral lekkages voor, terwijl overbelasting van de riolering -net als beschadigingen- een acuter probleem is. Overbelasting wordt vaak door hevige weersomstandigheden veroorzaakt.

Voor een lekdetectie maakt De Echte Loodgieter gebruik van geavanceerde apparatuur. Zo blijft voor u een hoop gedoe bespaard. Dit voorkomt hak- en breekwerk dit is hierdoor namelijk niet nodig.

Hulp nodig?

U kunt ons bereiken op een van de onderstaande telefoonnummers.

Heeft u spoed bel dan het spoednummer.

Heeft u andere vragen, stuur dan een mail of vul het contactformulier in.

070 390 24 54

070 221 05 89 (Voor spoed)

dyka.jpg
geberit.jpg
erkend-leerbedrijf.jpg
techniek-nederland.jpg
installq.jpg
nedzink.jpg